Well hello you.. ;)

2012-01-30 @ 11:01:37
Godmorgon... Är så trött så jag nästan går och lägger mig snart igen... Ska på möte med skolan idag så vi får se hur jag ska ta mig igenom tvåan och trean när jag nästan aldrig är där! Men det ska nog ordna sig! :)
Jag har drömt så sjuka grejer senaste nätterna att jag har vaknat och trott att någon har gått in i huset, kastat stolar genom fönstret, tagit in posten, tvättat, rostat mackor?! Jag har bokstavligen rusat upp ur sängen, halvsovandes i panik för att kolla men när jag väl har kommit upp ur sängen har jag fattat att det bara var en dröm! Wierdoo..
Igår drog jag till Slussen med tjejerna och även Bella kom, vi var lika crazy som vanligt! Haha ingen orkade garva på slutet av dagen för att vi var så trötta i kinderna. Med andra ord, vi hade galet kul!
Jag var så trött när jag kom hem igår att jag sket i att handla, vilket jag ångrar sjukt mycket just nu.. Men men!
Jättetråkigt när man inte har en bild att bjuda på men ni får en söt från google ;)

TJA

2012-01-29 @ 13:16:25
Helloo everybody! Sitter med jackan på, redo att gå mot tåget.. Har redan missat ett så jag ska skynda mig den här gången ;) Ska möta Elsa och Elin i stan och käka. Igår dansade jag med Elin i bro, gjorde en asgrym koreografi, street + femme! Grymt! Får se om jag gör något eget här hemma när jag har kommit hem, dansen börjar ju snart!! Har måånga danser som ska korras vilket betyder många timmar i danssalen för mig :D

Grattis världens bästa brorsa som blir 16 år!

2012-01-28 @ 00:27:51
Tiden går fort när man har roligt.. :) Idag blir han 16 år min lilla lillepluttiskrutt! Nejdå, han är världens coolaste! Inte många som har den syskonrelationen som vi har, älskar dig Maxx!
Hoppas nu får en underbaar fördelsedag även fast du är sjuk:(!
I morgon kommer det upp en bild på dig med... ;)God morgon med vitlök

2012-01-25 @ 11:10:34
Vaknade för 20 min sen.. Är jättetrött för jag kunde verkligen inte sova igår och jag var helt speedad i kroppen. Testade det mesta men till slut fick jag ett tips om varm mjölk. Har någon av er testat det? Inte jag iaf, så jag tänkte att det kunde vara värt att prova :D In med mjölkglaset i micron och satte på. Vände mig om i 2 sek och när jag tittade tillbaka så var det mjölk överallt... 2 sekunder, inte mer och nu luktar det stuvade makaroner överallt!
Hade en väldigt trevlig kväll tillslut framför facebook så jag ska väl inte klaga men hatar när jag verkligen inte kan sova.
Haha ni vet "gubbe som är alkoholist och kedjeröker" - rösten som man lyckas få ibland? Ja så låter jag nu! Blir rädd för mig själv när jag pratar och vi har SÅNG idag.
http://youtu.be/sK4WsjmrJZU är låten jag och Hanna fått! Känns som att idag är en bra dag att ha lite skärpa i rösten ;-)
Idag ville inte datorn med att länka så som jag ville men jag hoppas det funkar.
Ska laga något med massa vitlök i nu, väägrar bli sjuk nu! Bor ju själv o passar farmor och farfars hus och de har fått grannen att hjäpa till med att skotta lite framför huset och gå ut med soptunnan, lyx! Men han har tagit det lite för seriöst, jag menar han skottar baksidan av huset på en liten, smal trägång, på trädäcket, ut på gräset och runt tillbaka. Jag menar som när jag har duschat tex. då vet jag aldrig om han ska vara där så jag får kuta från duschen till andra sidan huset! Jag lovar att jag kommer halka nästa gång för att jag sade det där.. :)
Dansen var så sjukt rolig igår, träningsvärk överallt idag :D
Klang
Ska ha ett par såna någon gång i mitt liv.. Ska bara bli rik först ;P

Yey!

2012-01-24 @ 23:00:24
Idag var en bra dansdag, det känns som om det mesta klaffade och streeten var extremt rolig.. as usual ;)
Sitter här heelt utmattad av måånga timmars dansträning men det käns skönt att vara så slut för då vet man att man har jobbat! Jag har ätit väldigt god mat och ska snart lägga mig i sängen o sova!! Körde på 5 timmars sömn inatt och jag fungerar inte då, inte om man ska va igång precis hela dan iaf.. Så jag ska sova läänge inatt tänkte jag!
Tog en gammal bild från facebook på dem här två galna brudsen, som jag garvade med hela vägen hem på tåget från årstaberg-bålsta. Ont i kinderna med andra ord. Julia var oxå med men har ingen bild på henne! Blir uppdraget i morgon hehe :)
Dagens ord: "Pubisbenet" eller "the pubic bone"! Användes flitigt av vår jazzlärare idag haha
Ta hand om varandra <3

God morgon

2012-01-23 @ 16:06:52
Jaa jag skaa blogga! Men för tillfället bor jag inte hemma och har inte min dator så jag har inga bilder att bjuda på!
Sen senaste inlägget har det hänt mycket..
Vi hade produktionsvecka i skolan, alltid lika kul med Dans-Musikal 1,2,3 <3
Dagen efter vi fick lov drog jag o familjen till Malaysia i tre veckor och firade jul, nyår och de första 12 dagarna på det nya året. AWESOME var det!! Kommer bilder så fort jag har min egna dator!
Kom tillbaka äckligt kalla Sverige och nu är plugget igång igen, jag försöker men satsar mest på dansen, sången och det. Resten lööser sig!
I fredags var Elin här och vi hade supermys as always..
Idag fyller min älskade vän Karl år!! 18 år blir pöjken :D
Här har ni snyggingen
Nu blir det tvätta, städa, laga mat, handla, lite mer tvätt och soff-häng!!

RSS 2.0