439 olästa meddelanden

2012-02-09 @ 12:32:35
Hey! Har skrapat ihop 14 timmar av sovande inatt! Riktigt skönt!!
Idag ska jag bara göra sånt man måste göra. Diska, tvätta, städa, handla, plugga men hade tänkt bryta av med lite dans oxå :)
Nacken är inte roligare idag.. mamma om du läser det här får du gärna komma hit och massera bort det, för det är du så bra på! <3

It all started with the big bang

2012-02-09 @ 00:56:00
Jag lyckas ju alltid! Klockan var 17 och jag var extreemt trött så jag skulle ta en powernap men det slutade i att jag vaknade nu istället. Skulle gått o handlat förut så nu vet jag inte vad jag ska laga middag på ;) Får väl säkert ihop någonting.. Var på sjukhuset idag, dropp o provtagning as usual. Måste ta ut ny medicin i morgon och ta sprutan för det gjorde jag inte idag, inte bra, inte bra.
Tror jag har lyckats sova i samma ställning hela veckan så nacken har fått sig en omgång! Tror jag ska värma min bästa vän vetekudden.

Dance like nobody´s watching

2012-02-06 @ 22:52:28
Åh du härliga måndagskväll! Vårterminen is officially on och det kunde inte vara bättre! Fick bra respons från båda grupperna så det känns jättebra! Fick käk hemma med familjen men blev tillbakaskjutsad senare efter gos med katterna ;)
Jag är trött, har träningsvärk i hela magen/ryggen och känner för att gå o gräva ner mig.. i sängen :)
Godnatt alla fina människor.

sunday bloody sunday

2012-02-05 @ 22:42:14
Jag är jättedålig på att skriva dagen efter när jag har lovat att jag skulle göra det.. Hehe men nu så!
Det är söndag vilket betyder att i morgon är det måndag! Temavecka står på schemat och jag är inte så pepp. Men man gör det väl till vad det blir. Och i morgon så börjar terminen för dansen! 17-19 håller jag på i morgon!
Så vad hade hänt med min bror nu då? Jo han hade tecken på Malaria efter att vi hade varit i Malaysia, så de på vårdcentralen kunde inte säga att det inte var Malaria för de var tvugna att ha någon speciell utrustning som de inte hade så de blev skickade till Akademiska där jag o mamma redan var! Så vi stannade kvar och följde sen med dom till akuten där det togs 1000000 prover på stackarn! Måånga timmar senare när jag redan hade åkt så fick de beskedet att de kunde åka hem. Och ja ni kan pusta ut nu för han har INTE malaria!! Däremot är han fortfarande väldigt sjuk så jag hoppas han blir bättre snart! Älskade bror <3
Helgen har bjudit på lite roliga grejer.. Först en lugn skön fredag!! Och sen firade vi Marcus som fyllde 18, grattis till dig igen! Och idag var jag med Träningshus1 och såg svansjön för andra gången!
När jag och mamma var o såg den så satt vi på andra raden så tror ni inte vi hade biljetter till första raden denna gång?! Helt plötsligt kom Jennie och klev över en och inspekterade både bella och hennes mamma som var med ;)
Vi hade föreställning i torsdags och det var ju som det var.. Inte så mycket folk eller etusiastisk publik meen det måste man också få uppleva ibland om man ska stå på scen!
Kör igenom koreografierna tills i morgon igen i huvudet och försöker komma på nytt men i morgon är ju första dagen så det blir mer att lära känna varann lite, känna av gruppen osv :)
Nu ska jag softaa i soffan!!
Klart jag ska skriva om melodifestivalen oxå herregud.. hehe nejdå men ja jag tyckte Loreen som de flesta, sjunger bra och är duktig överlag och har bra scennärvaro. Mysig koreografi! Nu orkar jag inte mer mello-prat så jag lämnar det där..

:)

2012-02-01 @ 00:45:16
Vilken dag!! Har hänt lite grejer jag kan berätta om i morgon! Kan iaf säga att jag kommer ta det ganska chill framöver i skolan för att sen läsa upp betygen på vux... Och idag blev vi kvar på sjukhhuset måånga fler timmar än vad vi hade räknat med. Men varför får ni reda på i morgon.
Jag är trött men sprallig och ska gå och lägga mig. I morgon åker jag bara in till sången med tåget kl 12.10 tror jag :) sovmorgooon!
På torsdag kära vänner är det öppet hus igen på KULTURAMA. Sveriges största center för estetiska utbildningar. Lööv min skola. Vi kommer stå på scenen vid.. 19-ish (?) men sväng förbi och kolla alla öppna klasser, snacka med oss (lova att göra det, för annars är det inget kul att vara där ju!) och kolla på en liten föreställning! Ses där!!
Måste hem i morgon och kolla kläder till numret vi gör.... helt hopplös uppgift att hitta kläder så man ser ut som en katt. Just det. En katt, för vi kör ett nummer ur Cats. Det funkar men hade kanske hoppats på något med mer power i, men nästa gång kanske. Inte varje dag man ligger på scengolvet och ålar runt, vissa i helkroppsdräkt haha!
"Macavity macavity there´s no one like macavity. He´s a fiend and feline cat a monster..."
Hängde kvar ett tag efter skolan idag med Karl och pustade ut efter streeten <3. Hade ett litet deep-talk, vi flummade och jag fick hälsa på en mycket speciell vän ;)
Nej nu räcker det.
Godnatt!

RSS 2.0