Dunk.dunk.dunka.dunk.dunk.

2011-09-29 @ 21:12:34
And Olivia is in tha house! Har precis ätit och sitter och lyssnar på en töng låt - på repeat ofc. Kommer inte ihåg vad den heter men kan länka sen!
Dagen idag blev som den blev men man kan se det från andra sidan också: dagen är över och i morgon kommer en ny! Och dessutom är det freedag :D Det firas med möte på Träningshus 1 + lite mat mm så det blir nog mys!
Apropå mys så stannade jag och Nella kvar en timme på skolan och tog en fika medan de andra hade sin sista lektion och det var som jag sade, jäättemysigt! Vi kom fram till vissa ännu mysigare saker och det blir nog grymt :)
I morgon ska jag gå upp 5.00. Kan inte med ens miljarder ord beskriva hur INTE-mycket jag längtar efter tills att ta bussen kl 6.15. Men it´s fridayyy fridayy!
Kolla in vilka ful-coola hörlurar mamma köpt! De har braa ljud och ser ut som riktiga hörselkåpor! :D
Men kanske inte några man sätter på sig på tåget,.. eller? Hahaha

3-nätet funkar fortfarande inte för mig?

2011-09-29 @ 09:56:11
Idag har min dag börjat med att jag inte ens har kommit ut ur huset! Men jag är på väg nu iaf, teater here I come!
Igår var ännu en dålig dag, surprise! Tog fel grejer med mig till skolan, insåg att jag låg efter i svenskan, sjöng inte min sång and so on men idag blir det andra puckar! Ska ha uppspel på teatern jag och Lisa. Vi har fått den konstigaste dialogen jag någonsin har sett! Helt crazy men jag tror det kommer bli fett! Hoppas det iaf!
Nu ska jag bara borta tänderna sen är det ut mot 302:an.. See ya later

Dj turn the volume up

2011-09-27 @ 19:52:27
Ville bara säga att om det är någon som har en lägenhet, eller någon som känner någon, som känner någon som känner någon vars systers sambos kusins lillebror har en lägenhet - let me know!!
Var en hårsmån ifrån att få ett place med finaste Amalia men hyresvärden ångrade sig i sista sekund.. men men det är bara att fortsätta leta! Men som sagt, säg till!!! Skriv här i kommentar eller maila wallbergolivia@hotmail.com :D
pöss


Is pluggish

2011-09-27 @ 18:05:12
Sitter och pluggar lite., i morgon är det skola som gäller igen! Kan inte säga att jag längtar men vi har sång så det är najs! Lyssnar på lite tyynga beats och har inte alls lust att sitta still men min rygg tillåter inte rörelse idag...
Är jäättehungrig!! För er som ville veta det ;)
Saknar min kära vän Karl!! Och här kommer en bild på honom :)
Lite random inlägg sådär men så får det vara!

Ledig

2011-09-26 @ 10:47:34
Inte alla måndagar man har ledigt! Såå sköööönt :) Vaknade ju tidigt iaf för att resten av familjen skulle upp men jag behöver inte göra något baaraa slööa heela dagen!
Har min dansgrupp senare ikväll och då ska jag bjuda på lite gott och blandat hehe ;)
Jag lovade bilder och här kommer dom, oförberedda, oretuscherade och bleka! Med skitigt hår och smink kvar sen jag somnade i soffan igår.. Så kan det gå!!
Jag sa ju att jag hade en vagel i ögat.. hahahaha, morgonhumor ;)
Det är en sån här dag idag.. Blandat med lite sånt här:
Jag-orkar-inte-bry-mig- dag alltså!
Kan ju erkänna också att jag har coolaste myströjan, ja, även fast den blir bakochfram på bilden :)
Skulle klippa ihop lite musik och kom sen på att jag inte har logic på min dator fortfarande!! %/%#"((("#%(=)/""
Men får väl vänta tills pappa kommer hem då..
Ha en trevlig måndag!

Bilder kommer i nästa inlägg..

2011-09-21 @ 15:20:44
Igår var det sjukhuset som gällde, dropp, prover och samtal med en läkare.. Det gick bra som "vanligt" och vi pratade mest om hur jag mådde just nu och ja, det var i princip det. Jag och mamma åt på en restaurang som heter Plock och det var aaaasgott! Vi rullade därifrån och åkte hem till min farmor och farfar och fastnade där i några timmar. Jag hade tänkt åka till skolan för att hinna med streeten men det drog över lite på sjukhuset så jag hann inte till tåget. Idag var jag hemma för mitt öga.. ja .. för en vecka sen försvann min ena vagel jag hade haft i två veckor och igår fick jag tillbaka den högre upp i ögat och nu ser det ut som en pingisboll!! Hahaha
Och några av provsvaren från igår visade att jag hade ett högt antal vita blodkroppar och det kan ju hänga ihop med att jag var jätteförkyld för inte så längesedan och nu vaglarna i ögat., men vi får se.
Mitt blodvärde hade gått ner förra gången jag tog prover från typ 124/128 till 115 och igår hade det gått ner ytterligare till 114 så nästa gång ska vi kolla om jag ev måste höja dosen av någon medicin.

Såg på en film nyss på voddler och den var jättebra! Den hette The black balloon och jag tycker verkligen ni ska se den. Det är en sån där mysig film ;)
Nu tänkte jag kolla hur mycket jag ska ta igen på alla danser och i alla teoretiska ämnen.. woho vad jag längtar efter det.. Hatar att hamna efter och inte ha koll på saker!!!

REEEEEGNNNNNNN!!!!

2011-09-19 @ 08:40:20
Det är måndag, man är astrött, inte sugen på skolan alls och det spöööregnar? Det är mysigt om man har tid att sitta och lyssna på smattret mot rutorna men om man är stressad och inte har tid så är det faktiskt inte kul :(
Kallt är det också så nu blir det te!
Pappa bråkar på mig också.. Hejdå

Längesedan

2011-09-18 @ 23:01:22
Nu var det flera veckor sedan jag uppdaterade, orsak? Skolan har satt igång igen..
Jag går halv 9 till runt 17/17.20 alla dagar utom fredagar när vi börjar 8 och slutar 14, men men, inget att göra åt. I år läser jag Svenska B, Engelska B, Samhäll A, Naturkunskap A, Filosofi A, Musikteori, Sång, Teater, Jazzdans A, Jazzdans B, Balett, Street och sen har vi scenisk produktion. Så sammanlagt 13 ämnen, inte undra på att man är trött på fredagarna.. Och matten då? Jo jag hoppade av matte B eftersom jag fortfarande inte har tentat av matte A. Men i trean blir det matte B :)
Jag tänkte att jag skulle försöka ta tag i bloggandet nu när man har fått in lite rutiner även fast jag känner att mitt golv i mitt rum egentligen skulle behöva omsorgen jag ger till bloggen nu haha!
Idag har jag haft min ena dansgrupp 12-14, allt började med att inte ens hälften hade kommit när det hade gått tio minuter på lektionen så det blev en ofokuserad timme på något sätt, vi hann inte gå igenom så mycket heller men tur att barnen kan träna hemma!! :) Synd när det blir så bara.
Jag kände mig seg och trög men det blir nya tag i morgon när jag har min showdansgrupp, street för fulla muggar!
Sån där härligt jobbig uppvärmning och extrajobbig styrka bad dem om förra veckan så i morgon blir det ett hårt, roligt pass :D
Inga bilder blir det heller för jag orkar bara inte ladda upp några just nu men det kommer i nästa inlägg, vet bara inte vad jag ska välja emellan..
Så till sjukdomen då.. ingenting är förändrat sen sist i medicinväg men jag känner av det mer och mer i huvudet. Det är fler och fler jobbiga perioder men hoppas att man kan hitta någon orsak till varför, för det är rent ut sagt ett helvete ibland. Ska tillbaka till sjukhuset för dropp och provtagning på tisdag. De senaste proven visade på lägre blodvärde så vi får se om de gör något åt det.. Men nu vet ni det!
Jag längtar så sjukt mycket efter alla i min släkt, har inte träffat någon sedan ett bra tag innan sommaren och det är katastrooof! Så jag hoppas vi kanske kan träffa någon i morgon kväll efter plugg och dansen, har knappt en sekund över i mitt liv just nu så vi får se. Jag saknar dem verkligen!
God natt snart..

RSS 2.0