Vad vore livet utan soffan?

2011-05-31 @ 21:12:47
Sitter och tittar på Sofias änglar, klart det bästa programmet som finns!
Sedan förra inlägget har jag sovit och.. sovit, käkat, tagit sprutor, tagit alvedon och legat i soffan. Nu kom fåglarna också, pratkvarnen Garbo och tunnisen Aston ;)
Garboo:

Hemma!

2011-05-31 @ 13:35:47
Har kommit hem nu, är ganska öm och är svullen men det är skönt att kunna röra sig fritt i alla fall!
Ska ta mina sprutor idag också, mycket att komma ihåg. Förhoppningsvis ska jag träffa underbara släkten och käka kinamat i kväll! Yey på det :D
Jag lägger upp några bilder men har ingen aning om hur stora dom kommer vara eller så.
Har sån hiiimla lust att dansa men får inte göra det på en vecka.. ja det är jobbigt att vara dansare.. Det var väl det, här kommer bilder:  (Ni som svimmar av sprutor måste ju inte kolla ;)
Fredagens mys ;)
Fredagens mys ;)
Vi åkte hemifrån kl 6 på morgonen och min kära mor som körde var trött, som ni ser. Hon somnade i fåtöljen så fort vi kom till mitt rum. Och såhär fin är hon när hon sover och INTE snarkar hahaha!
Vi åkte hemifrån kl 6 på morgonen och min kära mor som körde var trött, som ni ser. Hon somnade i fåtöljen så fort vi kom till mitt rum. Och såhär fin är hon när hon sover och INTE snarkar hahaha!
Skydd för kanylen :)
Skydd för kanylen :)
Och här är den
Och här är den ^
Här är då muminrummet, och ja, ingen i familjen förstod vad konstnären tänkte när h*n målade den! Hahaha..
Den här får ni helt gratis,.. haha
Den här får ni helt gratis,..
För korta täcken såklart ;)
För korta täcken såklart ;)
Mamma tog lite "fina" bilder när jag fortfarande inte hade vaknat upp från narkosen, men vet inte om jag ska visa dom. Kanske kommer fler bilder sen men orkar inte ladda upp alla nu.
Nu sitter jag och lyssnar på musik, helst av allt vill jag hoppa in i duschen men får inte göra det på tre dagar.. Tre dagar!! Jag kommer lukta vääldigt gott känner jag!
Tack för kommentarerna ni är underbara! <3
Over and out.

Jag överlevde!

2011-05-30 @ 18:55:08
Biopsin gick bra, måste ligga stilla dock.. läänge och jag som har sådant spring i benen!
Skriver nog mer när jag kommer hem, så kan jag berätta hur det var.
Puss på er alla fina, underbara, älskade människor!

On ze hospitale

2011-05-30 @ 07:56:29
Är på sjukhuset nu. Somnade efter 12 inatt och gick upp halv 5. Jag är såå trött men vet att om jag lägger mig på sängen så kommer jag somna på en gång, som mamma har gjort i fåtöljen jag har på rummet. Har inte ätit eller druckit något sen igår innan jag gick o lade mig, klämde i mig en HEL pizza helt själv dock, men jag blev hungrig efter det iaf. Matvrak som man är ;) Nu blev jag avbruten av att jag skulle få infart, först kom det inget blod, det var typ stilla eftersom det enda jag har fått i mig på väldigt många timmar är två klunkar vatten så var det ingen fart tills det sa plopp och det sprutade istället! Mysigt värre! :)
Fick nu reda på att min tid till biopsin kanske är framflyttad några timmar men då kommer jag att få dropp så att jag får i mig någonting iaf. Ååh ser framför mig massor av maaat. Hur ska jag stå uuut?
Lägger upp lite bilder sen, när jag har kommit på hur man gör! Haha

Njursvikt och föreställningar

2011-05-23 @ 14:57:07
Nu ska jag också börja blogga.. Var mammas ide från början för att då kan släktingarna hålla koll på vad som händer ;)
Jo för jag har ju njursvikt och läkarna vet inte varför men snart ska jag få reda på det. Håll tummarna everybody! Men jag är lugn, njurarna är det "bästa" organet att bli sjuk i och det är "lättare" att behandla än t.ex. hjärtsvikt så det kan man ju vara glad för!
Så lite update: Jag mår liite bättre faktiskt än förut, har lite enklare att gå upp för trappan till tåget och det känns jätteskönt! För då måste jag inte känna att jag får astmaanfall på sista steget! Jag äter lite olika mediciner och så tar jag spruta på mig själv varannan vecka och får järn i dropp på sjukhuset var tredje/fjärde vecka. Eftersom jag inte är spruträdd så är det nemas preblemas för mig! Har vetat om det här sedan efter jul så nu börjar jag bli otålig, vill veta vad det är NU. På fredag ska jag till sjukhuset för att prata om narkosen och på måndag ska jag göra njurbiopsin för er som inte förstod att datumet blev flyttat.. fyra gånger.. Men men. Dom går in och tar en liten bit av njuren och sen kollar dom den i mikroskop, så det är ingen megaoperation!
Jag går på "Kulturama-Sveriges största center för estetiska utbildningar" på musikallinjen där jag dansar, sjunger och spelar teater och såklart, sätter ihop föreställningar. Denna vecka är det produktionsvecka och på ons och tor har vi föreställnignar för er som vill komma och kolla! :D
Nu ska jag öva lite mer på koreografierna, see yaa!
ps. Designen har jag ingen koll på, får se om jag kan ändra så inte mitt huvud är det ÄNDA man ser! Haha

RSS 2.0