Tre dagar kvar

2011-08-13 @ 20:09:58
Om tre dagar börjar jag tvåan på gymnasiet. Fösta året gick galet fort och lovet oxå! Har det redan gått 9 veckor?!?!? Vart har tiden tagit vägen egentligen? Jag längtar inte alls till allt plugg men däremot till alla underbara Kulturamare och danserna, teatern och sången!!
Vi kommer inte ha kontaktlärarträff i år och det suger för jag tyckte det var asbra, och mysigt ^^
Undrar vilka ettorna är, om jag känner någon, eller träffade någon på deras intagning vi smög runt på? Jättenyfiken är jag iaf!
Nu ska jag gå och städa rummet.. ja det måste ju göras någon gång eller hur? Och nu har det nått en sån punkt där det verkligen måste göras!!
Har en klump i magen för att vi inte åkte till Öland i år. Vi har ju åkt dit en/två veckor i 6-7 år så jag saknar det verkligen!! Här är en mobilbild från förra året, sista dagen tror jag det var på älskade fiskrestaurangen.. <3

Everyone is a colour, all colours are beautiful

2011-08-09 @ 14:28:41
Mår bättre sen igår men typ halv 6 i morse vaknade jag och fick världens panik för jag hade så ont i magen och mådde illa. Trodde jag skulle spy men det gjorde jag inte så jag är överlycklig att det inte blev mer av det!
Åskade nyss i 30 sek :s lite mysigt men kvavt ute!
Till alla er som har skickat sms till mig, förlåt, jag har glömt ladda mobilen 2 dagar i rad!! Skandal! Nu ska den få vakna upp i alla fall.
Längtar så efter att dansa, tänk att det kan vara så kul liksom, att bara röra sig lite. Skönt att veta att även fast jag mår dåligt och inte känner mig på topp kan jag alltid köra en dans och så känns livet lite bättre efteråt! Toppen!
Danny ska ju till Håbo festdag såg jag på Tore-tv hahhaha ;D Tänk om jag hade kommit med.. Var ju på audition som dansare inför melodifestivalen med hans bidrag, tyvärr kom jag inte med, hade kanske inte räknat med det för koreografin skulle läras in på 15 min och sen köras,. Jag kunde knappt se mig själv i spegeln ens men jaja det var skitkul iaf för han satt där och filmade själv och dom som blev utvalda var asduktiga verkligen!
Längtar tills dansterminen sätter igång igen och man får träffa alla barn och ungdomar igen. Man saknar faktiskt allt ståhej och skratt och all trötthet som det medför men det är så extremt roligt så jag tror aldrig jag kommer sluta dansa, någonsin!
Känner mig lite bättre idag än vad jag gjorde igår för igår var en riktig depp-dag till 100%.. :(
Men det känns lite bättre idag.
Appropå ingenting så har vi väntat hela sommaren på våra utemöbler som kommer ifrån göteborg typ som ska fraktas hit hem till oss, men dom senaste 3 dagarna har det bara stått på ordern att möblerna är i uppsala och ska komma hit men dom kanske menar nästa sommar eller? Har väntat föör länge nu tycker jag och det ser inte klokt ut när det är sådär tomt på däcket :/
Blää kom nyss världens äckligast skunk-doft här ute uuuuschhh vad det luktar! Måste springa in - Hejdå!!!!

Tänk på barnen i afrika

2011-08-08 @ 23:08:14
Jag är totalt less på det här nu. Jag orkar verkligen inte mer. Jag har ingen energi, jag är tröttare och segare än någonsin, läkarna fattar inte varför och jag funderar på om det skulle vara värt att hoppa av gymnasiet? Det är bara för mycket och min hjärna orkar inte mer. Jag vill vara som så många andra på sommaren, fyllda av energi för att ha kunnat sova, inga tankar på plugg eller press, solbrända med massa kompisar på en strand, uteservering eller på en roadtrip mitt i natten. Jag har det inte så och har inte haft så på hela sommaren. Men jag vet att det finns många som har det värre, både kompisar och okända i Sverige, drabbade i Norge men framförallt i Afrika. Jag vet att jag kunde haft det mycket, mycket värre. Måste fortsätta tänka så.
.....
Jag har fått blodtrycksmedicin för resultatet av 24-h blodtrycksmätningen var att blodtrycket låg lite för högt så jag fick en liten dos blodtrycksmedicin, som min mage och mitt huvud tyvärr inte tycker är så rolig. Den medicinen ska tydligen vara "skyddande" mot njurarna så jag kanske får stå ut. Men nu vitnar det för ögonen varje gång man reser sig upp och har ont i magen men tänk på barnen i Afrika!!
Nu ska jag och min onda mage ta medicin se på criminal minds.
För er som inte redan har listat ut det så har jag världens pms...
Tänk på barnen Afrika. <3

RSS 2.0