God morgon med vitlök

2012-01-25 @ 11:10:34
Vaknade för 20 min sen.. Är jättetrött för jag kunde verkligen inte sova igår och jag var helt speedad i kroppen. Testade det mesta men till slut fick jag ett tips om varm mjölk. Har någon av er testat det? Inte jag iaf, så jag tänkte att det kunde vara värt att prova :D In med mjölkglaset i micron och satte på. Vände mig om i 2 sek och när jag tittade tillbaka så var det mjölk överallt... 2 sekunder, inte mer och nu luktar det stuvade makaroner överallt!
Hade en väldigt trevlig kväll tillslut framför facebook så jag ska väl inte klaga men hatar när jag verkligen inte kan sova.
Haha ni vet "gubbe som är alkoholist och kedjeröker" - rösten som man lyckas få ibland? Ja så låter jag nu! Blir rädd för mig själv när jag pratar och vi har SÅNG idag.
http://youtu.be/sK4WsjmrJZU är låten jag och Hanna fått! Känns som att idag är en bra dag att ha lite skärpa i rösten ;-)
Idag ville inte datorn med att länka så som jag ville men jag hoppas det funkar.
Ska laga något med massa vitlök i nu, väägrar bli sjuk nu! Bor ju själv o passar farmor och farfars hus och de har fått grannen att hjäpa till med att skotta lite framför huset och gå ut med soptunnan, lyx! Men han har tagit det lite för seriöst, jag menar han skottar baksidan av huset på en liten, smal trägång, på trädäcket, ut på gräset och runt tillbaka. Jag menar som när jag har duschat tex. då vet jag aldrig om han ska vara där så jag får kuta från duschen till andra sidan huset! Jag lovar att jag kommer halka nästa gång för att jag sade det där.. :)
Dansen var så sjukt rolig igår, träningsvärk överallt idag :D
Klang
Ska ha ett par såna någon gång i mitt liv.. Ska bara bli rik först ;P

Kommentarer

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0