:)

2012-02-01 @ 00:45:16
Vilken dag!! Har hänt lite grejer jag kan berätta om i morgon! Kan iaf säga att jag kommer ta det ganska chill framöver i skolan för att sen läsa upp betygen på vux... Och idag blev vi kvar på sjukhhuset måånga fler timmar än vad vi hade räknat med. Men varför får ni reda på i morgon.
Jag är trött men sprallig och ska gå och lägga mig. I morgon åker jag bara in till sången med tåget kl 12.10 tror jag :) sovmorgooon!
På torsdag kära vänner är det öppet hus igen på KULTURAMA. Sveriges största center för estetiska utbildningar. Lööv min skola. Vi kommer stå på scenen vid.. 19-ish (?) men sväng förbi och kolla alla öppna klasser, snacka med oss (lova att göra det, för annars är det inget kul att vara där ju!) och kolla på en liten föreställning! Ses där!!
Måste hem i morgon och kolla kläder till numret vi gör.... helt hopplös uppgift att hitta kläder så man ser ut som en katt. Just det. En katt, för vi kör ett nummer ur Cats. Det funkar men hade kanske hoppats på något med mer power i, men nästa gång kanske. Inte varje dag man ligger på scengolvet och ålar runt, vissa i helkroppsdräkt haha!
"Macavity macavity there´s no one like macavity. He´s a fiend and feline cat a monster..."
Hängde kvar ett tag efter skolan idag med Karl och pustade ut efter streeten <3. Hade ett litet deep-talk, vi flummade och jag fick hälsa på en mycket speciell vän ;)
Nej nu räcker det.
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Mormor Anita

Åh Olivia så vacker du är!!!!!! skall läsa om dej imorgon också! Bra idé med vux! Kram

2012-02-01 @ 10:05:51
URL: http://oliw.blogg.se/

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0