sunday bloody sunday

2012-02-05 @ 22:42:14
Jag är jättedålig på att skriva dagen efter när jag har lovat att jag skulle göra det.. Hehe men nu så!
Det är söndag vilket betyder att i morgon är det måndag! Temavecka står på schemat och jag är inte så pepp. Men man gör det väl till vad det blir. Och i morgon så börjar terminen för dansen! 17-19 håller jag på i morgon!
Så vad hade hänt med min bror nu då? Jo han hade tecken på Malaria efter att vi hade varit i Malaysia, så de på vårdcentralen kunde inte säga att det inte var Malaria för de var tvugna att ha någon speciell utrustning som de inte hade så de blev skickade till Akademiska där jag o mamma redan var! Så vi stannade kvar och följde sen med dom till akuten där det togs 1000000 prover på stackarn! Måånga timmar senare när jag redan hade åkt så fick de beskedet att de kunde åka hem. Och ja ni kan pusta ut nu för han har INTE malaria!! Däremot är han fortfarande väldigt sjuk så jag hoppas han blir bättre snart! Älskade bror <3
Helgen har bjudit på lite roliga grejer.. Först en lugn skön fredag!! Och sen firade vi Marcus som fyllde 18, grattis till dig igen! Och idag var jag med Träningshus1 och såg svansjön för andra gången!
När jag och mamma var o såg den så satt vi på andra raden så tror ni inte vi hade biljetter till första raden denna gång?! Helt plötsligt kom Jennie och klev över en och inspekterade både bella och hennes mamma som var med ;)
Vi hade föreställning i torsdags och det var ju som det var.. Inte så mycket folk eller etusiastisk publik meen det måste man också få uppleva ibland om man ska stå på scen!
Kör igenom koreografierna tills i morgon igen i huvudet och försöker komma på nytt men i morgon är ju första dagen så det blir mer att lära känna varann lite, känna av gruppen osv :)
Nu ska jag softaa i soffan!!
Klart jag ska skriva om melodifestivalen oxå herregud.. hehe nejdå men ja jag tyckte Loreen som de flesta, sjunger bra och är duktig överlag och har bra scennärvaro. Mysig koreografi! Nu orkar jag inte mer mello-prat så jag lämnar det där..

Kommentarer
Postat av: Mormor Anita

Hej Oi!

Bra att du äntligen skrev igen. Stackars Maxx! Hoppas at det börjar gå över nu och skönt att de tog ordentligt med prover så att de kan utesluta vissa saker. Ni blev nog snopna när hela familjen var där.....

Dena vecka blir väl lite skön för dej när ni får göra lite av varje.Ha det got och njut hos farmor och farfar! Kramar till Maxx och dej från mej

2012-02-06 @ 09:22:51
URL: http://oliw.blogg.se/

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0