Bilder kommer i nästa inlägg..

2011-09-21 @ 15:20:44
Igår var det sjukhuset som gällde, dropp, prover och samtal med en läkare.. Det gick bra som "vanligt" och vi pratade mest om hur jag mådde just nu och ja, det var i princip det. Jag och mamma åt på en restaurang som heter Plock och det var aaaasgott! Vi rullade därifrån och åkte hem till min farmor och farfar och fastnade där i några timmar. Jag hade tänkt åka till skolan för att hinna med streeten men det drog över lite på sjukhuset så jag hann inte till tåget. Idag var jag hemma för mitt öga.. ja .. för en vecka sen försvann min ena vagel jag hade haft i två veckor och igår fick jag tillbaka den högre upp i ögat och nu ser det ut som en pingisboll!! Hahaha
Och några av provsvaren från igår visade att jag hade ett högt antal vita blodkroppar och det kan ju hänga ihop med att jag var jätteförkyld för inte så längesedan och nu vaglarna i ögat., men vi får se.
Mitt blodvärde hade gått ner förra gången jag tog prover från typ 124/128 till 115 och igår hade det gått ner ytterligare till 114 så nästa gång ska vi kolla om jag ev måste höja dosen av någon medicin.

Såg på en film nyss på voddler och den var jättebra! Den hette The black balloon och jag tycker verkligen ni ska se den. Det är en sån där mysig film ;)
Nu tänkte jag kolla hur mycket jag ska ta igen på alla danser och i alla teoretiska ämnen.. woho vad jag längtar efter det.. Hatar att hamna efter och inte ha koll på saker!!!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej gumman

Det var så mysigt att ni hälsade på oss efter sjukhusbesöket, eftersom det var så länge sedan vi sågs senast. Det var bara Maxx som saknades, då Pärra så småningom också dök upp.

Din vagel i ögat kan säkert bidra till ökat antal vita blodkroppar. Trist bara att Du ska behöva råka ut för detta också, Jag tycker att vi säger DET RÄCKER NU!!!!!!

Kram från farmor

2011-09-22 @ 13:19:52
Postat av: Mormor Anita

Hej flickan!

Så mycket du får vara med om! Du verkar ta det fint i alla fall! Hoppas du får bra medicin så att blodvärdet blir bättre. Jag tänker alltid på dej!

Kramar i massor

2011-09-25 @ 17:52:27
URL: http://oliw.blogg.se/

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0