Längesedan

2011-09-18 @ 23:01:22
Nu var det flera veckor sedan jag uppdaterade, orsak? Skolan har satt igång igen..
Jag går halv 9 till runt 17/17.20 alla dagar utom fredagar när vi börjar 8 och slutar 14, men men, inget att göra åt. I år läser jag Svenska B, Engelska B, Samhäll A, Naturkunskap A, Filosofi A, Musikteori, Sång, Teater, Jazzdans A, Jazzdans B, Balett, Street och sen har vi scenisk produktion. Så sammanlagt 13 ämnen, inte undra på att man är trött på fredagarna.. Och matten då? Jo jag hoppade av matte B eftersom jag fortfarande inte har tentat av matte A. Men i trean blir det matte B :)
Jag tänkte att jag skulle försöka ta tag i bloggandet nu när man har fått in lite rutiner även fast jag känner att mitt golv i mitt rum egentligen skulle behöva omsorgen jag ger till bloggen nu haha!
Idag har jag haft min ena dansgrupp 12-14, allt började med att inte ens hälften hade kommit när det hade gått tio minuter på lektionen så det blev en ofokuserad timme på något sätt, vi hann inte gå igenom så mycket heller men tur att barnen kan träna hemma!! :) Synd när det blir så bara.
Jag kände mig seg och trög men det blir nya tag i morgon när jag har min showdansgrupp, street för fulla muggar!
Sån där härligt jobbig uppvärmning och extrajobbig styrka bad dem om förra veckan så i morgon blir det ett hårt, roligt pass :D
Inga bilder blir det heller för jag orkar bara inte ladda upp några just nu men det kommer i nästa inlägg, vet bara inte vad jag ska välja emellan..
Så till sjukdomen då.. ingenting är förändrat sen sist i medicinväg men jag känner av det mer och mer i huvudet. Det är fler och fler jobbiga perioder men hoppas att man kan hitta någon orsak till varför, för det är rent ut sagt ett helvete ibland. Ska tillbaka till sjukhuset för dropp och provtagning på tisdag. De senaste proven visade på lägre blodvärde så vi får se om de gör något åt det.. Men nu vet ni det!
Jag längtar så sjukt mycket efter alla i min släkt, har inte träffat någon sedan ett bra tag innan sommaren och det är katastrooof! Så jag hoppas vi kanske kan träffa någon i morgon kväll efter plugg och dansen, har knappt en sekund över i mitt liv just nu så vi får se. Jag saknar dem verkligen!
God natt snart..

Kommentarer

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0