Seeg lördagskväll med min humor = inte bra..

2011-10-01 @ 22:25:54
Åhhhhh mitt förra inlägg försvann!! :@ Idag har jag pluggat sen kl 13, och jag håller fortfarande på.. Har iaf INGET tålamod kvar för att få det här gjort. Nu ska jag söka upp vad "stadsrådsberedningen" är och betyder för jag har ingen aning.
Lever gör jag i alla fall och man får väl vara glad för det :D
Lagom sliten, osminkad brüüd
Vem säger att man måste skriva med pennor? Kan lika gärna ha den som mustasch (haha tog aslång tid att stava till mustasch!! Ja, jag har sämst humor) ;)
Pennan var faktiskt cool! Helst slimmad with a little bling-bling to tha' ling-ling on the top!
"Smiiile..hehehe.." Ja för er som inte lade märke till det så har jag lockigt hår, kommer iof bara hålla en timme till men ändå! Sov med fläta ;)
Just det! Ska klippa mig snart, ge mig tips!! Kort? Långt? Jäättekort?? Haha nej skippa sistnämnda tror jag :) Har aldrig färgat håret helt, bara slingor, och vill nog inte göra det heller, har redan 100 färger naturligt i så det räcker men huuur ska jag klippa mig? Jag tänkte kanske wild and crazy satsa på en rätt kort (?) frisyr så jag kanske får liite mer volym! Skulle inte säga nej till det faktiskt! Vore asballt att få håret att typ stå upp ju för nu är det mer än midjelångt! ;D hahaha nej nu ska jag sluta. Good night :*

Kommentarer

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0