Neeeej

2011-10-13 @ 22:50:50
Åh jag orkar intee. Har börjat varje morgon sedan i söndags med treo. Jag drar mig verkligen inte för att käka mer piller än vad jag måste, medicinerna, men huvudvärk är sämst!!
Inatt vred och vände jag på mig för jag fick aldrig ro och när jag sedan vaknade i morse kl 4.30 av huvudvärk gav jag upp. Kunde inte somna om och när jag väl skulle upp hade jag redan varit vaken i flera timmar. Har sovit nästan hela dagen och nu på kvällen fick jag även en till överraskning: feber. Ingen skola idag det och i morgon blir det tydligen inte heller det. Säger bara en sak: I don´t ork it!!
Pappa och Maxx alldeles nyss:
Pappa: Har du något knark Maxx?
Maxx: Nej.. ja använder inte det., såå ofta iaf..
Pappa: Nehe vad synd..
De pratade om alvedon men ja så kan man väl också säga!
Sitter i soffan med underställ, mjukiskläder och täcke. Haatar att frysa!
Håll tummarna för ingen feber i morgon!
Fortfarande ingen som vet varför styckeindelningen försvinner när man publicerar?

Kommentarer
Postat av: Mormor Anita

Men stackars Oi! Du har det kämpigt förstår jag. Du har kanske svårt att stå emot förkylningar m m också. Det är så synd om dej! Hoppas i alla fall att detta går över snabbt och att du får njuta av skön sol i helgen. Det skall bli varmare och soligt! Vi hade -6 imorse. Skön helg hela familjen önskar mormor o Bosse

2011-10-14 @ 15:02:44
URL: http://oliw.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det känns som immunförsvaret inte existerar just nu. Men det blir bättre sen. Det är sol nu men jag ligger ändå under täcket ;)

Shit vad kallt!! Vi har ännu plusgrader iaf :)

När ska vi ses? Längesen nu och mamma sa i tis eller när det nu var att hon var sugen på att träffas antingen hos er eller hos oss. Men vi får väl höras!

2011-10-14 @ 16:46:09
URL: http://oiiw.blogg.se/

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0