Balett, träningsvärk och fruktsallad

2011-10-07 @ 23:06:25
Vilken vecka! Träningsvärk sen i tisdags från alla danspass! Kan fortfarande inte räta på benen!!! Hade dessutom hårdaste balettlektionen någonsin. Madde vi saknar dig! Fast Emma är bra hon med :)
I ons var vi på kungliga operan och shiiiiiit.. Först fick vi guidad tur, alltså min klass Dans-Musikal och efter det fick vi se på en morgonklass som det heter! Så att så fort alla dansare hade gjort klart stången och gick ut på golvet fick vi komma in och ja vad ska man säga? Awesome!!
Killar och tjejer i tighta kläder, mums! Haha ;) Deras muskler och för att inte tala om hoppen! Amasiing!
Det var många som sade att det blev lite långtråkigt med de där 45 min kändes som en kvart. Jag ville sitta där hela dagen! Det var en väldigt mysig dag i alla fall!
Idag var jag på sjukhuset igen och sen när jag kom hem vid lunchtid så somnade jag och sov i 6 timmar. Så jag vaknade till middagen och har fått massa energi och har ätit vilket betyder ännu mer energi!! Dock hatar jag att komma fel i dygnet om det inte är lov eller så för eftersom jag bara har lördagar lediga så är jag tvungen att gå upp skaplig tid på helgerna också för att kunna sova som vanligt sen. Men nu blev det inte så!
Nu peppar jag till livet med asbra musik och pratar med Elin, vilken fredag va? Ska iaf göra fruktsallad snart för det var jag sugen på en fredag som denna!
Igår för er som vill veta så halv-dubblerade jag en dos av en av mina mediciner för att pth-värdet var sämre. Så 2 gånger i veckan tar jag dubbelt av den medicinen. För er som vill veta vad PTH är så hittade jag en liten text åt er ;)
PTH - Parathormon
"De fyra bisköldkörtlarna sitter på halsen och styr kalkbalansen i kroppen. Rubbningar i kalk- och fosfatbalansen vid njursvikt påverkar bisköldkörtlarna och deras produktion av parathormon (PTH). Ett högt PTH-värde innebär att kalk tas från skelettet som då riskerar att bli urkalkat och skört."
Och att lägga till så ska jag inte äta mjölkprodukter (+ choklad, nötter, Coca-cola eller Trocadero pga. fosfat i det) så att jag är verkligen på läkarna att kanske få ta något tillskott för det vore en mardröm att få svagt skelett! Har fått lite nya remisser också som jag snart ska kolla upp men det får bli en annan dag!
Nu har det tagit typ två och en halv timme för mig att skriva detta inlägg så jag tror det får räcka nu. ;)
Fruktsallad nästa alltså!
God natt om jag inte skriver något senare :*
Är det någon som kan säga varför det inte blir styckindelat när man publicerar?

Kommentarer
Postat av: Mormor Anita

Hej Oi!

Det låter jobbigt för dej att vara så trött, men du verkar vara i farten med dans ändå. Bra att läkarna kollar både det ena och andra. De kommer säkert att finna på något bra. Jag tänker ständigt på dej. Vilka fina kort du lagt ut. Du är sååååå vacker!

Jga skall läggas in i Örebro igen 26/10-28/10. Hoppas att jag får synen tillbaka helt då. Kramar mormor

2011-10-08 @ 08:43:15
URL: http://oliw.blogg.se/
Postat av: Olivia

Hej och tack mormor, det är så kul att läsa dina kommentarer :) Du får höra av dig efter du har legat inne så får vi kolla läget!

Kram

2011-10-09 @ 16:14:46
URL: http://oiiw.blogg.se/

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0