Dans, street, battle.

2011-11-09 @ 13:06:41

Igår var det dans hela dagen! Jag vet att jag säger det hela tiden men vad vore livet utan dansen? Shit, jag älskar det!! Streeten var grymmare än grymmast, vi hade "besök" (en tjej som, gick ut 3:an nyss) som är väldigt duktig och det var jättekul för man märkte hur det liksom fick många att göra lite extra! Sen körde vi lite battle grupp mot grupp och två mot två samtidigt som vi hade gjort på diagonalen innan och då fick jag köra mot henne och det var askul.Om blickar kunde döda alltså! Haha!
Vi körde till två olika låtar med två olika stilar, en till en låt med känslan typ La:s hårdaste kvarter"Yo motha´fucká u messn' with me I'm messn' with u. K bro'?" haha och den andra var mer sassy och "U know b*tch I'm like soo much better then u." Rådiss på den alltså! ;)

Väldigt vacker himmel! Igår bröt grymmaste Kattis mitt i klassen efter vi hade gjort en kombination och utropade något i stil med att "varje gång det är sån här vacker himmel så måste man titta på den. För att påminna oss själva om hur lyckliga och fria vi är som bara kan stå och titta på den medans man i andra länder bara måste springa för sitt liv för att inte dö." WORD!!! Så nu lägger jag upp en bild på vår vackra himmel från i morse för att få er att tänka samma sak. Ha en underbar dag allihopa!! ♥


Kommentarer

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0