Come alive, come alive, come alive..

2011-11-24 @ 21:05:06
Jag lever fast jag känner mig ganska död. Har vääldigt mycket just nu och ingenting är "kul" mest plugg, stress och sjukhusbesök förutom dansen i plugget då och de jag har själv. Ser verkligen fram emot helgen med genrep för dansgrupperna! Har gjort världens miss att jag trodde min ena grupp skulle vara med på två shower men så var det tydligen inte så nu får vi se hur det blir ;) Det fixar sig tror jag!
I morgon allihopa är det fredag! Ska dansa efter skolan tror jag och kolla så alla kläder är fixade tills på lördagen till mina grupper.
Har fått högre dos Levaxin för sköldkörteln nu också. Om bara något kunde gå åt rätt håll ett tag nu framöver! Resten ligger ganska stabilt. Har fått högre dos d-vitamin också och proverna var lite bättre efter jag hade fått den medicinens dos höjd. Varit på sjukhuset varje dag den här veckan känns det som,. flera gånger har jag varit där. Igår fick jag droppet och tog fler prover, idag ska jag ta sprutan också..
Vi hade utvecklingssamtal på streeten i tisdags och jag bara ler av glädje så fort jag tänker på det. Det gick helt galet bra och jag vill bara upp och kuta omkring så glad jag är för det min lärare sade! Det är inte ofta en lärare får en att känna sig så speciell och duktig men Kattis lyckas varje gång. Så nu ska jag bara fortsätta och köra gärnet!! :D Har luskat lite på min käre far nu att köpa en bra ljudanläggning som vi kan ha här hemma som jag kan öva på samtidigt, vore verkligen skitkul! Något i julklapp kanske ni tänker men vi åker ju till Malaysia i 3 veckor som julklapp till hela familjen så jag vågar knappt fråga ;)
Kan ni fatta att om en månad på julafton så är jag på ett lyxhotell i Kuala Lumpur, Malaysia?! 
ca. en vecka i huvudstaden Kuala Lumpur, en vecka på något sånt här ställe och en vecka på något annat o-bestämt ställe! Jag längtar så jag spricker!!!


Kommentarer
Postat av: Farmor

Lilla/Stora Oiii

Det känns i hjärtat på gamla farmor, när Du säger att inget känns kul, fast sedan kommer det ju fram lite kul grejer ändå, med omdömet om street dance och dina telningar på dansen här hemma.

Du har det sannerligen tufft, med din sjukdom, mediciner, behandlingar och resor till och från "Ackis", dessutom ska Du klara en tuff utbildning.

Höjd Levaxindos ska förhoppningsvis göra dig lite piggare, även så D vitaminet. Bra ändå att övriga prover var ok.

Resan långt bort blir säkert härlig, även om jag och farfar oroar oss lite, men det hör kanske till åldern. Vi ska ju bara till Teneriffa.

Det vore kul att träffa dig och familjen, har ni lust och tid kunde ni väl komma på en fika i helgen.

Jag har försökt ringa både på hemtelefonen och Pärras mobil utan att lyckas få någon kontakt.

Kramar från mig och farfar, vi tänker mycket på dig.

2011-11-25 @ 14:15:17

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0