Njursvikt och föreställningar

2011-05-23 @ 14:57:07
Nu ska jag också börja blogga.. Var mammas ide från början för att då kan släktingarna hålla koll på vad som händer ;)
Jo för jag har ju njursvikt och läkarna vet inte varför men snart ska jag få reda på det. Håll tummarna everybody! Men jag är lugn, njurarna är det "bästa" organet att bli sjuk i och det är "lättare" att behandla än t.ex. hjärtsvikt så det kan man ju vara glad för!
Så lite update: Jag mår liite bättre faktiskt än förut, har lite enklare att gå upp för trappan till tåget och det känns jätteskönt! För då måste jag inte känna att jag får astmaanfall på sista steget! Jag äter lite olika mediciner och så tar jag spruta på mig själv varannan vecka och får järn i dropp på sjukhuset var tredje/fjärde vecka. Eftersom jag inte är spruträdd så är det nemas preblemas för mig! Har vetat om det här sedan efter jul så nu börjar jag bli otålig, vill veta vad det är NU. På fredag ska jag till sjukhuset för att prata om narkosen och på måndag ska jag göra njurbiopsin för er som inte förstod att datumet blev flyttat.. fyra gånger.. Men men. Dom går in och tar en liten bit av njuren och sen kollar dom den i mikroskop, så det är ingen megaoperation!
Jag går på "Kulturama-Sveriges största center för estetiska utbildningar" på musikallinjen där jag dansar, sjunger och spelar teater och såklart, sätter ihop föreställningar. Denna vecka är det produktionsvecka och på ons och tor har vi föreställnignar för er som vill komma och kolla! :D
Nu ska jag öva lite mer på koreografierna, see yaa!
ps. Designen har jag ingen koll på, får se om jag kan ändra så inte mitt huvud är det ÄNDA man ser! Haha

Kommentarer
Postat av: Anita Hult

Hej Oi!

Du är så fantastiskt vacker på denna bild! Jag tänker på dej hela tiden..... Hoppas allt går bra!

2011-05-30 @ 13:45:02
Postat av: Agneta Wallberg

Hej gumman!

Har sagt det förr, och säger det igen, vilken underbar bild, och vad kul att Du börjat blogga.

Skönt att allt gått bra, och att Du är så COOL.

Kram!

2011-05-31 @ 00:24:55

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0