Sommar sommar sommaaar

2011-06-02 @ 12:55:15
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i sommar. Plugga naturligtvis eftersom jag måste ta igen rätt så mycket i skolan som jag har missat den här terminen. Sen ska min familj och några andra, samma personer vi brukar vandra med,vi ska paddla i skåne. Så i år blir det ingen vandring utan det blir paddling!
Ja för er som inte vet brukar vi vandra på sommaren, vi har varit i Pyrenéerna och gått från Frankrike till Spanien uppe i bergen och förra sommaren var vi i Alperna. Men då endast i Frankrike :)
Vi gick bara uppåt en dag. Jag tyckte att det gick trögare än någonsin förut och jag bröt t.o.m. ihop en gång för att det var så tungt, dessutom med 10 kg packning. Inte hade någon kunnat ana att jag gick i den där tunna luften utan röda blodkroppar som transporterar runt syret i kroppen! Men jag tog mig upp och fick de värsta skavsåren jag har haft i hela mitt liv. Sen när vi skulle gå bara neråt hela dagen efter så gick det bara inte, eftersom man bromsar med fötterna och benen.. Jag har aldrig haft så ont i mina fötter någonsin, det gjorde ondare än min biopsi nu. Jag kunde på något konstigt sätt ta mig ner till och vi kom till en liten liten by, efter det skulle vi ha gått ett bra tag till. Det slutade med att jag, mamma och en som heter Charlie som hade knas med knäna liftade ner för berget med en gubbe som luktade sprit :) Så kan det gå i Frankrike!
I brist på annat att göra så får ni lite bilder..
Om man inte ser så är det den djupaste av djupa dalar mellan bergen, vi ska bort dit till snön, alltså runt dalen!
Nu är vi här, "lite" kvar..
Gissa vilka som kommer från stockholm och gissa vilka som har bott här i hela sitt liv?

Kommentarer
Postat av: Agneta Wallberg

Med tanke på din fysik, var det ju en hjäteinsats Du presterade förra sommaren, men ingen visste ju hur lite röda blodkroppar Du hade.

Det verkar lite lugnare med paddling i Skåne.

Kram från farmor.

2011-06-02 @ 13:24:32
Postat av: Anonym

Hoppas även det blir en liten sväng till Värmland i sommar för vi kan paddla på Älgsjön också. Bosse och jag var där och klippte gräs och planterade igår så det är fint där nu och finare skall det bli för vi behöver måla m m. Hoppas du mår bättre nu! Kram Mormor

2011-06-02 @ 13:30:47
Postat av: Annki

Vilka spännande äventyr ni varit ute på, tuffa tjejer! Jättekul att läsa om och se bilder ifrån.

Önskar dig en fin dag! Annki

2011-06-07 @ 13:59:49

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0