Coca-cola, choklad och glass.

2011-06-17 @ 17:00:57
Jag somnade innan 23.30 igår och sov till 14.00? Fattar inte riktigt vad som händer men iof så har man ju inte sovit så bra de senaste nätterna..
Igår var jag på sjukhuset igen, denna gång för att ta prover och gå till dietisten. Som jag och många andra redan vet så har jag ju för höga fosfathalter i mig, och dom halterna kan man få ner genom att delvis äta medicin som jag redan gör men man kan hjälpa det på traven genom att dra ner på det i kosten också, så det var det som dietisterna skulle hjälpa till med. Dom kollar hur livsvanorna ser ut, vad man äter, hur mycket, vad man dricker till maten, när man gör det osv, osv.
Nu till det riktigt läskiga, eller ja, det tycker jag iaf. För ett tag sen när jag började må dåligt så började jag plötsligt gilla coca-cola, choklad i ALLA former, vanlig gräddglass och trocadero som jag fick väärldens sug på förra helgen.. I alla fall, ni som har känt mig länge vet att förut åt jag alltid isglass, åt ALDRIG choklad utan sura godisar, jag drack fanta,cider eller annan fruktdricka men drack ALDRIG coca-cola för det tyckte jag var.. bää! Så när jag blev sjuk så ville kroppen ha mer fosfat och i vilka livsmedel tror ni inte det finns mest fosfat? Glass, choklad, trocadero och coca-cola!!!
Helt sjukt! Så jag har öst på med mer fosfat utan att veta om det, och dessutom har det inte varit "jag" som har velat ha det utan fosfatmonstrerna!! Haha! Dietisterna hade aldrig varit med om det förut, dom blev helt häpna! Men jag som just nu älskar coca-cola, choklad och gräddglass och är sugen på det jämt ska inte äta det, alls! Så innan värdena har hittat en balans så kommer jag gå och ha abstinens.. Redan nu känner jag hur chokladbegäret smyger sig inpå..
Ska gå och ta ett äpple.
Ha så kul i regnet!

Kommentarer

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0