Vaken!

2011-07-18 @ 11:59:42
Jag är vaken, kan ni fatta! Eller vaken och vaken, jag har satt mig upp i alla fall haha. Somnade låångt efter fyra i natt tror jag det var, men det var mys att vara uppe själv för den delen också men det fanns inte så mycket bra att se på tv dock och dessutom somnade jag i soffan.. Aaaldrig hänt förut ;) Tänkte nästan dygna - med mig själv men var lite för uttråkad för det haha.

Jag vet inte vad det är men plötsligt har jag fått världens feeling typ, eller vad man kan kalla det. Jag vill gå kurs/utbildning till DJ! Har gått och tänkt på det i flera månader :) Men det får vänta tills jag minst har gått ut gymnasiet, kaan ju vara bra att göra det först jag som inte ens har en ledig dag i veckan när skolan är i gång..
Men men!
Vad mer kan jag berätta.. jo nyss kollade jag ut genom fönstret och tänkte att det kanske var liite sol så man kunde få liite färg åtmindstonde men NEJ det reeegnaaar!!! Usch o fy o bläää vad tråkigt!!!
Idag ska jag ha plugg-dag, i alla fall försöka. Vissa dagar har det gått jättebra att ha en sån dag men vissa dagar inte, "hoppas" det är en sån dag idag för att jag har sjuuuukt mycket plugg tills skolan börjar och om jag lite koll så är det inte långt kvar av sommarlovet och då ska det vara klart! Jag ska plugga musikteori, ja tro inte att man slipper det på vår skola bara för att man är musikalisk., matte - hela matte A kursen/boken ska jag göra Igen för att jag ska tenta av den i 2:an, missade alla nationella för jag var på sjukhuset då och lite annat mysigt, och missar man även omprovstillfället som jag gjorde så får man automatiskt IG som betyg.
Jag har två uppgifter att göra i svenska, två uppgifter som tog en termin i princip att göra i skolan... Och jag ska plugga för ett grammatikprov i engelska + göra en filmrecension. Kul sommarlov man har! Jag har snart gjort ett kapitel i ma boken, konstigt nog fattar jag allting och ingenting är särskilt svårt men det är så seegt och tråkigt!
Nu ska jag ääätaaaaaa! :D
Jag vet att det inte är styckindelat som flera redan har påpekat men även fast jag gör det här där jag skriver inlägget så försvinner det när jag publicerar det. Nu vet ni det!

Kommentarer

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0