Tänk på barnen i afrika

2011-08-08 @ 23:08:14
Jag är totalt less på det här nu. Jag orkar verkligen inte mer. Jag har ingen energi, jag är tröttare och segare än någonsin, läkarna fattar inte varför och jag funderar på om det skulle vara värt att hoppa av gymnasiet? Det är bara för mycket och min hjärna orkar inte mer. Jag vill vara som så många andra på sommaren, fyllda av energi för att ha kunnat sova, inga tankar på plugg eller press, solbrända med massa kompisar på en strand, uteservering eller på en roadtrip mitt i natten. Jag har det inte så och har inte haft så på hela sommaren. Men jag vet att det finns många som har det värre, både kompisar och okända i Sverige, drabbade i Norge men framförallt i Afrika. Jag vet att jag kunde haft det mycket, mycket värre. Måste fortsätta tänka så.
.....
Jag har fått blodtrycksmedicin för resultatet av 24-h blodtrycksmätningen var att blodtrycket låg lite för högt så jag fick en liten dos blodtrycksmedicin, som min mage och mitt huvud tyvärr inte tycker är så rolig. Den medicinen ska tydligen vara "skyddande" mot njurarna så jag kanske får stå ut. Men nu vitnar det för ögonen varje gång man reser sig upp och har ont i magen men tänk på barnen i Afrika!!
Nu ska jag och min onda mage ta medicin se på criminal minds.
För er som inte redan har listat ut det så har jag världens pms...
Tänk på barnen Afrika. <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej flickan!

Detta låter inget vidare men det blir bättre på sikt skall du se! Om du provar att tenta matten så kan det ju gå bra och då får du energi tillbaka. Det kanske blir jättebra nästa sommar, får du tänka....

Många kramar mormor

2011-08-09 @ 08:06:27

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0