Everyone is a colour, all colours are beautiful

2011-08-09 @ 14:28:41
Mår bättre sen igår men typ halv 6 i morse vaknade jag och fick världens panik för jag hade så ont i magen och mådde illa. Trodde jag skulle spy men det gjorde jag inte så jag är överlycklig att det inte blev mer av det!
Åskade nyss i 30 sek :s lite mysigt men kvavt ute!
Till alla er som har skickat sms till mig, förlåt, jag har glömt ladda mobilen 2 dagar i rad!! Skandal! Nu ska den få vakna upp i alla fall.
Längtar så efter att dansa, tänk att det kan vara så kul liksom, att bara röra sig lite. Skönt att veta att även fast jag mår dåligt och inte känner mig på topp kan jag alltid köra en dans och så känns livet lite bättre efteråt! Toppen!
Danny ska ju till Håbo festdag såg jag på Tore-tv hahhaha ;D Tänk om jag hade kommit med.. Var ju på audition som dansare inför melodifestivalen med hans bidrag, tyvärr kom jag inte med, hade kanske inte räknat med det för koreografin skulle läras in på 15 min och sen köras,. Jag kunde knappt se mig själv i spegeln ens men jaja det var skitkul iaf för han satt där och filmade själv och dom som blev utvalda var asduktiga verkligen!
Längtar tills dansterminen sätter igång igen och man får träffa alla barn och ungdomar igen. Man saknar faktiskt allt ståhej och skratt och all trötthet som det medför men det är så extremt roligt så jag tror aldrig jag kommer sluta dansa, någonsin!
Känner mig lite bättre idag än vad jag gjorde igår för igår var en riktig depp-dag till 100%.. :(
Men det känns lite bättre idag.
Appropå ingenting så har vi väntat hela sommaren på våra utemöbler som kommer ifrån göteborg typ som ska fraktas hit hem till oss, men dom senaste 3 dagarna har det bara stått på ordern att möblerna är i uppsala och ska komma hit men dom kanske menar nästa sommar eller? Har väntat föör länge nu tycker jag och det ser inte klokt ut när det är sådär tomt på däcket :/
Blää kom nyss världens äckligast skunk-doft här ute uuuuschhh vad det luktar! Måste springa in - Hejdå!!!!

Kommentarer

Skriv något fint:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0